Kozmik Radyo & Haber

SANATÇI DİNÇER VE YILMAZ BELEMEDİK’E HAYRAN KALDI

SANATÇI DİNÇER VE YILMAZ BELEMEDİK’E HAYRAN KALDI
160 views
20 Aralık 2021 - 9:50

Türkülerin gür sesi sanatçı Ayşe Dinçer ve ülkücü camianın vazgeçilmez sanatçısı Atilla Yılmaz, Belemedik’in doğasına ve havasına hayran kaldı.

 Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Pozantı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği bir konser için Pozantı’da bulunan sanatçı Atilla Yılmaz, Pozantı Belediyesinin işlettiği Belemedik Butik Otelde konakladı. Çam, katran, ladin ve çınar ağaçlarının arasındaki Belemedik Butik Otelde yorgunluğunu atan Yılmaz, Belemedik’i beğenmesinin ardından konaklamasını 2 gün daha uzattı.

 “Konser için 10 gündür yollardayız ve bütün yorgunluğumuzu Belemedik Butik Otelde attık” diyen sanatçı Atilla Yılmaz, “Bu muhteşem doğaya bakan butik otelde tüm yorgunluğumuzu attık. Belediye Başkanımız Mustafa Çay’ı böylesine güzel bir hizmet sunduğu için gerçekten kutlamak istiyorum.” dedi. ARTIK EVLİLİK TEKLİFLERİ BELEMEDİK’TE OLURYine konserden konsere giden sanatçı Ayşe Dinçer, ekibiyle birlikte Belemedik Butik Otelde konakladı. Başkan Mustafa Çay ile birlikte Belemedik’i gezen sanatçı Dinçer, Belemedik Bungalov Evleri ve Belemedik Restaurantı ziyaret ederek adeta hayran kaldı.

 “Memleketimin havası gerçekten bir başka” diyen sanatçı Ayşe Dinçer “eşim ve ekibimle birlikte konser yolculuğumuzda Pozantı’da mola verdik. Başkanımız Mustafa Çay’ın belediye olarak işlettiği Belemedik Butik Otelde konaklama fırsatı buldum ve muhteşem derecede bayıldım. Hele de buradaki Bungalov Evlere hayran kaldım. Sanırım artık tüm evlenme teklifleri yapılan güzel sürprizlerle burada gerçekleşecektir diye düşünüyorum.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. Her iki sanatçının da Pozantı’ya gelip Belemedik Butik Oteli tercih etmesinden ve memnun bir şekilde ayrılmalarından mutlu olan Başkan Mustafa Çay, sanatçı Ayşe Dinçer ve Atilla Yılmaz’a Belemedik’in tarihi konumunu anlattı. Çay ayrıca, Belemedik Butik Otel ve Bungalov Evler için sarf ettikleri güzel düşüncelerinden ötürü ise sanatçılara teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.