Kozmik Radyo & Haber

Azra’lar ölmesin!

Azra’lar ölmesin!
228 views
12 Ağustos 2021 - 13:25

Adana’da yaşayan Kadirli sevdalıları platformu Antalya’da ormanlık alanda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu için bir araya gelerek düşüncelerini açıklayıcı bir etkinlik gerçekleştirdi.

KAMUOYU YARATMAK İSTİYORUZ

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde Gündeş Çiçek’de, Azralar öldürülmesin, canilerden hesap sorulsun, kamuoyu duyarlı olsun, şeklinde düşüncelerini dile getiren ve pankart açan Adana’da yaşayan Kadirli sevdalıları platformu etkinlik yaptı. Platform üyelerinden Mehmet Bunsuz, “Adana’da yaşayan Kadirli sevdalıları üyelerimiz, Abdurrahman Gündeşlioğlu, Murat Akdoğan, Nevzat Kerzan ve Zeliha Divarcı ile birlikte Azra’larımıza kalkan eller kırılsın, bu konuya duyarlı olunsun diye kamuoyu yaratmak adına bunu eylemi gerçekleştirdik” dedi.

Bunsuz gerçekleştirdikleri etkinlik de konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi:

KADINLARIMIZA KALKAN ELLER OLMASIN

“Biz Adana ‘da yaşayan Kadirli sevdalıları olarak kadınlarımızın daima yanında olacağız. Kadınlarımıza kalkan eller olmasın istiyoruz. Karınca misali, insani duygularla da tarafımızı beyan ediyoruz. Bugün yapılan etkinliğe maddi ve manevi katkıda bulunan Zeliha Divarcı’ya, Gündeş Çiçek’e, Kadirli Efendi Sucuk Ekmek’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Yüksel, Güzelyalı Muhtarı Göktürk Güngör ve arkadaşları katkı sundu. Kadirli Belediye Başkanımız Ömer Tarhan’da kalbinin bizimle birlikte olduğunu vurguladı. Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin anjiyo olduğundan dolayı yanımızda olamadı. CHP Adana milletvekilimiz Müzeyyen Şevkin ve diğer CHP Adana milletvekillerimiz aramızda olamadığından dolayı üzüntülerini ilettiler.

TAKDİR KAMUOYUNUNDUR

Biz Adana’da yaşayan Kadirli sevdalıları olarak Azra Gülendam Haytaoğlu ile ilgili duyarlılığımızı gösterdik. Takdir kamuoyunundur. Biz inanıyoruz ki bu kıvılcım ateşi tüm Adana’da ve Türkiye’de ses getirmiştir. Sizlerde kendi sayfalarınızda veya sosyal medyalarınızda, basın da tanıdıklarınızla paylaşarak katkı verebilirsiniz…

Azra Gülendam Haytaoğlu seni daima yaşatacağız!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.