Kozmik Radyo & Haber

Atatürk dualarla anıldı!

Atatürk dualarla anıldı!
362 views
11 Kasım 2021 - 13:23

Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle Dünya Türkmenler Birliği’nin Hoca Ahmet Yesevi Otağı’nda düzenlediği etkinlikte “Kazak çapanı” giydirilen Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın dev kazanda karıştırdıkları “Türkistan pilavı”, misafirlere ikram edildi.

Bünyamin Avcı, Adana’daki üniversitelerde eğitim gören misafir Türk öğrencilerin bu tür programlara davetli olmasının önemine değinerek, İsmail Demirdüzen ve Yönetimine teşekkür etti.

Türk Milli Mücadele Önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri, İlk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları dualarla anıldı.

Kuran tilaveti ve dua…

Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle Dünya Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen ve Yönetiminin Merkez Park içinde yer alan Hoca Ahmet Yesevi Otağı’nda düzenlediği etkinlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran tilaveti yapıldı, dualar edildi.

Konuklara Türkistan pilavı…

Adana’daki üniversitelerde okuyan Türk Cumhuriyetlerinden öğrencilerin de davetli oldukları anma programında “Kazak Çapanı” giydirilen Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın dev kazanda karıştırdıkları Türkistan pilavı, misafirlere ikram edildi.

Avcı, Demirdüzen’e teşekkür etti

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’daki üniversitelerde eğitim gören misafir Türk öğrencilerin bu tür programlara davetli olmasının önemine değindi. Avcı, böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Dünya Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen’e ve Yönetimine teşekkür etti.

Avcı ve Gül plaket verdi

Etkinliğe MHP İl Divan Kurulu Üyeleri, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Recep Kurtoğlu ile Sanayi ve Ticaret Müdürü İl Müdürü Adnan Ekiz de katıldılar. Program sonunda Aykut Gül Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’a, Bünyamin Avcı da Belçika’dan gelen konuk Cengiz Bayergi’ye plaket takdim ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.